Goldendagen Linköping

Under helgen har Tristan och jag varit på en liten semester.
Goldendagen arrangerades i Linköping så vi packade bilen och åkte ner på lördagen. På vägen ner stannade vi vid Stora Hammarsundet och titta på utsikten. Tristan tyckte väldigt mycket om den platsen. Så mycket lukter så bilen var inte så intressant som den brukar vara när vi skulle vidare.

hammarsundet.jpg
Tristan beundrar utsikten

På kvällen fick Tristan uppleva studentlivet. Vi bodde hos min bror i korridor mitt bland alla andra stundter. Vilket liv det var och mycket folk att titta på tyckte Tristan. Hemma är det ju så tyst när vi går sista rundan men här var det tvärt om.

När vi idag åkte mot Vidingsjö började fjärilarna fladdra i magen. Utställningar har man ju besökt massor känns det som men vara i ringen, det är en ny upplevelse. Efter att jag sett de andra valparna så lugnade magen ner sig lite. De måste inte stå perfekt tydligen. De är ju faktiskt fortfarande valpar.
Det gick bra och vi gick ur ringen med ett HP. Efter lång väntar fick vi äntligen komma in igen. Tristan har nog inte blivit så trött av att inte göra nånting tidigare. Det blev en fjärdeplacering och det är jag väldigt stolt över.

goldendagen-pris.jpg

På hemvägen stannade vi i Askersund och gick runt i hamnen en stund. Blev även en mjukglass och Tristan fick smaka sista biten av struten. Glass var gott så då måste jag ju få det av andra också tänkte han och gick raka vägen till ett par som satt vid ett bord men så fick han inte göra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *