Arbetshelg

Den gångna helgen har gått i i arbetets tecken.
Inför lördagen hade det inhandlats bland annat virke, skruv och lim och fått snickeriet visat.
Nästan hela lördagen gick åt att skruva ihop en grillvagn. Tyvärr blev jag blixtinkallad till jobbet så det försvann 90 minuter. Helt klar blev den inte. Handtag, fästen till själva grillen, hjul och inoljning är kvar men det blir så fort som möjligt.

Det är nog första gången sedan slöjden i skolan jag gjorde nått större med lösvirke. Högtalarlådor har det väl blivit några st men det är ju inte riktigt samma sak. Viljan att göra mer blev dock större. Tycker verkligen att det är kul!

Söndagen blev det rensing i trädgården. Alla plattor och kanter blev rena och snygga. Borde hitta en högtryckstvätt för att få bort mossa bara.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. va duktig du är! 😀 du kan få komma hit o snickra hur mycket du bara kan! har 2 hundgårdar kvar att göra! 😉 plus hundkojor till vardera! sen finns det väl en inhägnad av gården som väntar osv… 😉 Hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *