Keep on walking

Stegen fortsätter att öka. Fast ibland undrar man vad man gett sig in på.

Igår gick jag iväg och efter en stund började det dugga lätt. Skippade Udden och gick mot Lungsund istället. En tur längs grusvägen blir bra tänkte jag. Tyvärr börjar det regna mer men det var nu funderingarna började.

Vände jag? Nej jag traskade hängivet vidare… Och regnet ökade… Till slut kom jag fram till mitt mål, en avtagsväg och jag vände. Hemgången gick bra men till slut genade jag genom skogen och Tristan fick hårda instruktioner att inte stanna och lukta nånstans.

Tristan fick stanna på trappan för avtorkning och jag fick byta alla kläder. Fleecejackan var så blöt att den gick att vrida ur. Tog nästan 24 timmar för den att torka. 14290 steg kunde jag skriva upp efter dagens slut.

Idag har det varit bättre väder. Vi hade besök och gick ner till båthamnen så hundarna fick rusa av sig. Det blir mer steg än vad man tror genom att gå runt. Just nu 18330 steg och det blir några få till idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *