Betatest på rSpeak

Av en slumpt dök jag på rSpeak när jag letade information till jobbets nya hemsida och textuppläsning. Frågade när jag ändå frågade om pris till jobbet om deras betatest och nu är jag betatestare för deras WordPressmodul. Alla inlägg samt sidor på sidan ska nu gå att lyssna på så testa gärna och kom med kommentarer.

Tycker att det fungerar riktigt bra. Ett litet skitfel i html-koden ställde till det i början men när det väl var löst så rullar det på. Har hittat några konstigheter i texter som jag kopierat från min gamla hemsida. Bland annat så blir å-ä-ö som är kodade enligt & aring; & auml; & ouml; (särskrivet pga att det annars konverterar till å ä ö) konstiga i uppläsningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *