Promenad runt Storfors

I ett försök att hålla chefen bakom mig i stegtävlingen bestämde jag mig igår för att gå runt hela Storfors i yttervarv. Igår avbröt jag pga regn och jag hade inte så stor lust att bli lika blöt som en gång tidigare. Nu slutade det regna ganska snabbt men det visste jag ju inte just då.

Idag har det varit strålande sol och promenaden blev av. Cirka en timme och fyrtio minuter tog det och nu är både jag och Tristan trötta. Han ligger och sover under bordet just nu.

En reflektion som jag gjorde idag är om inte Vägverket skulle behöva samordna sina kalendrar. För några veckor sedan fräste de upp mittlinjen så att det blir ett jobbigt durr när man passerar den. Idag var det avstängt igen och nu började de lägga på en massa grus på vägen mot Karlskoga. Vore det inte bättre att vänta med att fräsa eller inte lägga på en massa grus? Det är ju bara ett par år sedan de asfalterade om. Så dålig kan vägen väl inte ha blivit på den tiden. 15-20 minuter fick jag iaf vänta vid ett rödljus 5 km utanför byn när jag skulle hämta Tristan.

Har tidigare skrivit att Sofia från Storfors inte gick vidare i Talang i TV4 men nu är hon vidare ändå. Hon blev juryns wildcard till finalen så nu får 0550 Big band spela upp i direktsändning från Globen på fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *