Midsommarafton

Redan midsommar känns det som. Tiden går alldeles för fort. Traditionsenligt firande med bekanta och för andra året i rad i Lindesberg. God mat, kubb och ännu mera mat slutar för min del med sprängande huvudvärk och illamående… Inge kul alls…

Tristan hade dock mycket roligare. Nya människokompisar som saknade sin golden och dessutom passade på att döpa om honom till Kristian… Sitter man snällt vid nån som håller på i köket så ramlade det ner saker ibland när husse inte såg… Både köttbullar och jordgubbar. Husse muttrade när han fick höra det… Värre var det när Tristan upptäcktes på matbordet smakandes på efterrättsmuffinsen. Med mörk choklad i. Mer godis och jordgubbar fick späda ut chokladen som inte var så mycket när vi gjort några uträkningar.

För min del så blev det en tråkig avslutning som sagt. Ingen aning vad det var men nu är det iaf mycket bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *