Nora vattentorn del 2

Eftersom det hann bli mörkt innan jag vågade gå upp för sista stegen upp på plattformen så fick jag chansen en gång till några dagar senare. Nu mitt på dan i nästan 30 graders värme. Den här gången gick det bättre att ta sig upp och kompisen som var med tyckte att jag flög upp… Utsikten är verkligen bra däruppe. Tog även en del bilder inne i tornet och fick lite övergiven känsla tycker jag själv. Tänk att bygga om tornet till bostad…

Nu nästan en månad senare så har jag äntligen gått igenom bilderna och lagt upp dem.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hejsan, jätte fina kort ! Riktigt bra. Jag lånade ett kort från din sida, hoppas att det går bra. Hoppas att du updatera snart med mera fina kort !!
    Hälsningar
    Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *