Biltur, bad och kompisar

Två händelserika dagar för Tristan har passerat.
Telefonen ringde igår eftermiddag. ”Följa med och bada och sen grilla” var frågan som kom. Slänger några kotletter i marinad och packar in alla hundgrejer i bilen. Sist in med Tristan i sin låda i framsätet. Dags för första långturen. Ända till Karlskoga. Efter en dryg mil sover han lungt hela vägen fram. Där träffas tre samojeder och en malamute. Samojedtiken Cortina som fått valpar för fem månader sedan adopterar snabbt Tristan. Promenaden går till badstranden en kort bit bort.
Lek och bus i vattnet. Tristan går i men när framtassarna inte bottnar längre hittar han ett bra hjälpmedel. Klorna borrar sig djupt in i husses lår som glömde badkläder i stressen och stannar på det grundaste.
Uppe igen leks det med femmånaderssamojeden Chakira. Då gick det allt att hoppa i vattnet! Hem får husse bära hela vägen.
Grillningen sker ute på landet och Tristan får hälsa på en samojed och en malamute till.

Idag så var det ut på landet igen för att hjälpa till att flytta några stockar och byta däck på en bil och Tristan fick lära känna samojedkillen CD lite bättre. CD lärde bland annat att det inte är farligt att sitta bak i bilen när vi åkte och badade. Tristan tvekade tills vi kom ut till stora vägen men sen var det tyst.
Idag var det samma resultat som igår. Tristan greppa om ben men som tur var inte husses den här gången. Fanns andra som var närmare…
Hemvägen var det knäpptyst bak. Ett tag funderade vi om CD ätit upp Tristan…
När det var dags att åka hem så sattes Tristan bak själv. Det gick så bra! Inte ett ljud och en glatt viftande Tristan satt och tittade när luckan öppnades. Nu sover han under datorbordet och drömmer om alla upplevelser.

Några bilder kommer när husse orkar fixa till dem…

*Uppdaterat*

Nu finns det några bilder i Tristans galleri

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *