Oasis of the Seas

När man sitter hemma med trasigt knä så blir det lätt slösurfning på nätet. På Aftonbladet står det om Royal Caribbeans nyaste fartyg som byggs nu, Oasis of the Seas. Vet inte varför men jag är väldigt fascinerad av båtar och kryssningar. När vi åkte till Finland när jag var liten fotograferade jag alla båtar jag såg. Nu känner jag bara en barnslig förtjusning av att åka med nya båtar. Fastnar ofta när det är dokumentärer på till exempel Discovery om byggen eller bakom kulliserna om de största båtarna. Vill nästan alltid att de ska visa mer än vad de gör.

Än så länge har det bara blivit korta kryssningar till Åland och Finland med drömmen är en längre kryssning i Karibien eller kanske Medelhavet men helst det förstnämnda i samband med någon eller några veckor i USA.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *