Wimbledon

Kan inte påstå att jag är speciellt intresserad av tennis men när min bror började tittade på finalen av Wimbledon mellan Federer och Nadal blev jag sittande. Att slå en boll över ett nät kan vara så spännande!

Efter att ha varit hundvakt (med hjälp pga knät) skulle jag åka hem igår. Men jag kunde inte slita mig från TVn. När det blev klart att det skulle bli ett femte och avgörande set satte jag mig i bilen och åkte hemmåt. Slog på TVn när jag kommit innanför dörren och det stog 4-4 har jag för mig. Packa upp vad är det?

Till slut vann Nadal men av någon anledning som jag inte vet höll jag på Federer. Brorsan blev iaf glad över segern. ”Fortfarande en svensk som har rekordet i fem år till” var hans åsikt. Även om Borg delar det med Federer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *