Regn och åter regn

Helgen har dominerats av regn. Igår lyckades vi hålla oss torrskodda på promenaderna även om det forstade vatten ur underjorden borda på Västerängsvägen.

Idag var det värre. Inget regn på förmiddagen men på lunchpromenaden började det dugga ganska snabbt efter att vi gått iväg. Tänkte att jag tar korta vägen men när jag kom fram till korsningen så hade det slutat helt så vi fortsatte bort mot skolan och vidare. När vi sedan vände så öppnades himlen och regnet vräkte ner… Det var bara att traska på hemmåt. Och när nyckeln sattes i låset så slutade det naturligtvis regna..

Regnet fortsatte under eftermiddagen men frammåt fem så hade det slutat så då var det dags för nästa promenad. Nu började det regna ganska direkt igen. Men mycket kraftigare och det slutade inte så det blev en till regnpromenad. Fick mig dock ett litet skratt när en gick omkring med gräsklipparen i det sjöblöta gräset när regnet vräkte ner…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *