Noratrofen

I lördags var det dags för rally i Nora. Nu heter det Noratrofen efter att en sponsor hoppade av förra året. Föräldrarna bor bara några hundra meter från besiktningen så det blev naturligtvis en sväng med Tristan på förmiddagen för att se vilka bilar som skulle köra.

Åkte med en kompis först till starten för en lite koll och sedan ut till andra sträckan och försökte hitta ett bra ställe att stå. Tyvärr hittade vi det bästa när de största klasserna åkt förbi men det är sånt man får ta. Var väldigt länge sedan jag var på rally live och att hitta fotomöjligheter är lite svårare än när man är på Gälleråsen. En massa trän som bara är i vägen men lyckades få till lite effekter av dem med. Tycker jag iaf…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *