Ny telefon

Förra veckan fick jag min nya fina telefon efter en tids väntan. Eftersom jag hade Sony Ericssons tidigare Bond-telefon blev jag ju naturligtvis intresserad när det blev kännt att de skulle släppa en ny. Den här gången är det en C902 som fått Titatiumfärgat skal, lite extra tillbehör och naturligtvis Bond-innehåll förinstallerat.

Har nu kommit igång med att använda den också. Ville ha över alla kontakter på ett smidigt sätt. Hade ingen lust att manuellt knappa in alla 120 telefonnummer. Vid kopiering till SIM-kortet blev namnen förkortade och de flesta kontakter har flera nummer och det fungerade inte heller på SIM-kortet så det blev att gå via datorn istället.

Är väldigt nöjd hittills med telefonen. Känner igen mig i menyer och hittar lite nyheter jämfört med gamla. Storleken är perfekt. Tangenterna är lite annorlunda så knappandet känns lite konstigt men vänjer mig sakta vid det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *