Promenad och saknad bil

Har inte blivit så mycket långpromander på sistonde men idag blev det en rejäl. Förra lördagen var det rally i skogen där vi brukade vara en hel del när vi var yngre Vi kom på att det stått en gammal SAAB 92 eller 93 en bit in i skogen nånstans längs vägen. Idag tänkte jag försöka hitta tillbaka dit. Måste vara över 15 år sedan vi såg den senast så chansen att den var kvar kändes minimal.

Efter lite letande och plumsande i en knappt synbar bäck hittade jag tillbaka till stället men bilen var borta. Kvar fanns minst två blåaktiga gummimattor som till mesta del var täckta med mossa, lite platsdelar och ett backspegelsglas.

Promenaden fortsatte till Bondborn och där fastnade jag för ett hus. Har aldrig gått där ute och i bil kör man ju bara förbi. Ett gammalt 2,5 våningshus med ett litet klocktorn. Så otroligt vackert. Sjöutsikt över några gärden i norr. Tydligen är det nån sorts kunglighet eller släkting eller nått sånt som bott där för över hundra år sedan.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej! Läste ditt senaste inlägg. Det är kul när man återgår till ställen som är minnen från barndommen.
    Ingela kanske ringt dig, hämta henne gärna så kommer du och hon hit på middag och lite vin ikväll 🙂 Precis flyttat till eget nu. Tristan är också välkommen, Kieron är hemma hos mor och far så det blir inga problem. Ha det gott! Tittar in på din blogg lite då och då. Ciao!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *