Canon EOS 50D

För några veckor sedan gjorde jag slag i saken och beställde en ny kamera, Canon EOS 50D. Läste mycket tester och recensioner innan och alla verkade gilla kameran och det gör jag också. Ska se om jag orkar skriva nån sort recension men jag är ingen skribent…

Det svåra blir nog att lära sig alla nya funktioner så det väntar jag med utan testar det jag redan kan. De första testbilderna finns här nedanför. Kommer bli många såna närmsta tiden för kameran ligger alltid i ryggsäcken redo att användas.

Canons kampanjsida

Andra som testat:
Brutus Östling

Canon Your View
Digitalfoto

Dessa bilder kommer direkt från kameran. Tagna med högsta upplösning och bara förminskade.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *