Helg i Evertsberg

Den här helgen är jag uppe i Evertsberg och besöker en kompis. En resa på 3 timmar, 20 mil och det går från 2 cm snö till över 40 på sina ställen. Natten till idag kom det nästan 10 cm.

Tanken var att det skulle bli skidåkning eller hundspann men all lössnö gjorde att det fick ställas in. Blev istället en tur bakpå en skoter för att se delar av Vasaloppsspåret och hundpromenad. Som avslutning togs en gammal Stiga Snowracer fram och två hundar spändes framför. Så länge jag försökte styra i skoterspåret gick det väldigt fort. Varje kurva jag bestämt mig för att vända passerades för att det var så roligt men till slut så blev det hemfärd iaf. Nu sover trötta hundar i köket.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej Johan!
    Kul att se att du varit uppe i Evertsberg! själv kommer jag därifrån. Bor nu i Torpa med min sambo.. Blev så full i skratt så jag måste bara skriva några rader till dig.. hör av dig ska du få veta mer.. =) Kram från Carina

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *