Rewind 90s Top 150

En av mina största musikfavoriter är sk Euro från 90-talet. Lyssnade nästan enbart på den under gymnastietiden och efter. Fortfarande blir jag blir jag upprymd och känner en glädjekänsla när jag hör vissa låtar.

För några år sedan började jag skapa en top 150-lista på Spotify men då var utbudet ganska litet. Det har ökat allt eftersom och jag har lagt till och tagit bort låtar lite då och då. Nu är jag äntligen uppe i den magiska siffran. Fortfarande är det låtar som jag verkligen skulle vilja lägga till men som inte finns tyvärr så det är inte den ultimata listan men väldigt nära. Kommer nog försvinna och ersättas låtar ibland gissar jag.

Från början hette listan Euro top 150 men kändes efter ett tag lite fel eftersom det smugit sig in lite annat men liknande också. Rewind är också ett av mina favoritprogram på Radioseven och många av låtarna har hamnat på listan när jag hört de välbekanta tonerna där så tyckte det blev ett mer passande namn.

Spellista Rewind 90s Top 150

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *