Hemfärd från Linköping

Nu är jag hemma igen efter en vecka borta. Har bland annat varit i Linköping där jag besökt bror och cyklat runt Roxen. Hemresan började med att åka till Stjärnorps slottsruin men det var väldigt privat och instängt. Ett par bilder på håll blev det iaf.

Sen vidare till Bergs slussar där vi hann se lite slussning innan bror satte sig på cykeln och åkte tillbaka till storstan. Jag åkte till Vreta klosterkyrka där jag gick runt en stund och tittade. Ljungsbro och Cloettas fabriksförsäljning var nästa mål.

Funderade lite innan jag åkte vidare men det blev Motala. Gick bara runt och tittade i hamnen och försökte komma ihåg hur det såg ut här förra gången. Massa cyklar och tält. Såg helt annorlunda ut och det var nästan lite svårt att lokalisera sig först.

När jag kommit fram till Marieberg för lite handlande fick jag ett telefonsamtal, Kan du möta mig vid akuten och ta hand om min cykel? Kompis som hade vurpat på cykeln och behövde lite omplåstring. Så istället för shopping körde jag hem henns cykel och väntade tills besöket på sjukhuset var klart. Vi åkte ut till stället vurpan skett och det var mycket grus i ett rondellbygge och djupa hål. Inte konstigt att det gick som det gjorde men tur att det inte blev mer än skrapsår och inget brutet.

En reaktion på “Hemfärd från Linköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *